Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Facebook

di 14:17 - foto
1 september 2018 - Jubileumfeest
17 apr 10:29 - foto
1 september 2018 - Jubileumfeest
27 mrt 09:49 - link
Najaarscompetitie/-training seizoen 2018/2019
21 mrt - foto
Dorine en Tim winnen Leids Open 2018
17 mrt - status
Aan alle competitie spelende badmintonheren in de buurt van Zoetermeer :)
13 mrt - foto
Vandaag hebben René, Linda, Jeannette, …
28 feb - status
Nieuwe trainer(s) gezocht - Deel dit bericht aub
24 feb - link
BF Veteranentoernooi 2018
Alle Facebook berichten >>

Sponsoren van Conquesto

 

Onderstaand vind u enkele sponsoren van Conquesto. Hiernaast zijn er ook nog incidentele sponsoren die bijvoorbeeld tijdens toernooien exposure krijgen.

Heeft u interesse om Conquesto te helpen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze Sponsorcommissie: Leoni Boeije - sponsor@conquesto.nl

 

SponsorKliks

Sponsor gratis je club: SponsorKliks

Conquesto werkt samen met SponsorKliks om voor extra sponsor inkomsten te zorgen. Conquesto ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, CoolBlue, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Conquesto daar geld voor. Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen.
En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!
Van belang is wel dat je dit doet via de SponsorKliks link. Of open hieronder direct de

Wanneer je je inschrijft op hun mailing, ontvang je ook nog eens leuke acties waarbij je dus korting krijgt en de club steunt!

 

Victor

Hoofdsponsor: Victor

Victor is de indoor-specialist voor Badminton-, Squash- en Tennisartikelen. De brede keuze aan producten maakt Victor de beste keuze voor uw uitrusting.

 

Let op: Speciale prijzen voor Conquestoleden: Victor_Prijslijst_Conquesto_2015.pdf (aug. 2015)

 

Website: www.victor-international.com

 

 

Dipas

Sponsor: Dipas

Dipas - Druk & Print - Voor al uw drukwerk.

Drukwerk is de kleding van uw organisatie. Het is de manier waarop u zich presenteert. Op de keper beschouwd is de essentie van onze activiteiten dan ook: zorgen dat uw organisatie goed voor de dag komt. Die filosofie zit verweven in onze complete bedrijfsvoering. Drukwerk is altijd maatwerk en dat vraagt om een persoonlijke en flexibele benadering. Als middelgroot familiebedrijf zijn we juist daarmee groot geworden.

 

Website: www.dipas.nl

 

 

VANDEKOLK Hypotheken

VANDEKOLK Hypotheken hoofdsponsor van het Conquesto Master toernooi 2016

Conquesto heeft voor het Master toernooi van 2016 een sponsor gevonden, die zijn naam wil verbinden aan het prestigieuze badminton evenement. Van de Kolk Hypotheken was vorig jaar baansponsor en wil dit jaar graag wat meer doen.
Meer informatie over het bedrijf en wat zij bieden >>

 

Website: www.vandekolkhypotheken.nl

 

 

Glaspunt

Sponsor: Glaszetter Glaspunt

Glaszetter nodig in Zoetermeer? Glaspunt is het grootste glaszettersbedrijf in Nederland. Met erkende glaszetters en 24 uurs glasservice staat Glaspunt garant voor snelle service en kwaliteit. In noodgevallen kunnen wij u vrijwel altijd binnen 30 minuten van dienst zijn door onze distributielocaties in heel Nederland. In de meeste gevallen is het mogelijk om direct nieuw glas te plaatsen. Anders wordt er in ieder geval een veilige noodvoorziening getroffen.

 

Website: www.glas.nl/zoetermeer