Badmintonvereniging Conquesto - Zoetermeer

Zoeken op deze site

Sponsor je club gratis

Facebook

20:04 - status
Aan alle competitie spelende badmintonheren in de buurt van Zoetermeer :)
di 17:00 - foto
Vandaag hebben René, Linda, Jeannette, …
9 mrt 16:11 - event
1 september 2018 - Jubileumfeest
6 mrt 12:37 - event
Het jaarlijkse open opstaptoernooi komt er weer aan!
6 mrt 12:34 - event
Het jaarlijkse open jeugdtoernooi komt er weer aan!
28 feb 12:01 - status
Nieuwe trainer(s) gezocht - Deel dit bericht aub
24 feb 21:07 - link
BF Veteranentoernooi 2018
12 feb - foto
André Geldof benoemd tot erelid tijdens ALV
Alle Facebook berichten >>

Conquesto Master toernooi

 

Master Circuit

Jarenlang strak organiseren van ons Conquesto toernooi, welke in de loop van de jaren al diverse namen heeft gekend, heeft er toe geleid dat Conquesto één van de zes verenigingen in Nederland waar het toernooi onderdeel uit gaat maken van het zgn. Master circuit. Wij als bestuur zijn erg trots op deze status en zullen samen met de toernooicommissie er alles aan doen om deze status waar te maken en te behouden.

 

Conquesto Master-4-6-8 toernooi 2018

Op 28 en 29 april 2018 organiseert Conquesto weer het Master / 4 / 6 / 8 toernooi.
Dit jaar wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsors:

GOB Zoetermeer, Kikzorg en Allrackets.com


Inschrijven voor het toernooi is mogelijk via: toernooi.nl
De inschrijving sluit op zondag 8 april 2018 om 23:59.

 


VANDEKOLK Hypotheken - Conquesto Master-4-6-8 toernooi 2017

Op 29 april en 30 mei is het conquest Master-4-6-8 toernooi gespeeld.
Dit toernooi maakt deel uit het Carlton Master Circuit 2017.

Winnaars van de enkelspelen in categorie 1:

Nick Fransman en Ieva Pope

 

Toernooi links:

 

Foto's van het Master toernooi 2017:

 

Conquesto was ook weer aanwezig en behaalde de volgende resultaten:

MD-4   plaats 2   Remco Boeije / Michel Kersch
GD-4   plaats 3/4   Michel Kersch / Linda de Kievit

VE-6   plaats 2   Vivian Leow
MD-6   plaats 3/4   Sebastièn Petri / Marco Vasse
VD-6   plaats 3/4   Esther Brinkel / Hester Evenhuis
GD-6   plaats 2   Peter Lam / Esther Brinkel
GD-6   plaats 3/4   Michel Eijgenrook / Linda Vreeswijk

MD-8   plaats 2   Martijn Van den Ijssel / Ivo de Laaf
MD-8   plaats 3/4   Igor Diepstraten / Ebel Schepers
MD-8   plaats 3/4   Michel Eijgenrook / André Geldof

  

Persbericht 30 april: Fransman en Pope winnen Mastertoernooi in Zoetermeer

[X] Ingezonden op 30 april:

Fransman en Pope winnen Mastertoernooi in Zoetermeer

ZOETERMEER - Het negentiende VANDEKOLK Hypotheken Conquesto Master-4-6-8 toernooi is een prooi geworden voor Nick Fransman en Ieva Pope.

In het mannenenkelspel ontbrak titelverdediger Justin Teeuwen. Favoriet om hem op te volgen was Nick Fransman, de nummer één van de Nationale Ranglijst. Nick won in de finale met 21-15 en 21-12 van Jim Middelburg, die eerder in het toernooi verrassend de als tweede geplaatste Michiel Kruijt uitschakelde.

Titelverdedigster Ieva Pope, dit jaar als tweede geplaatst, won in de finale met 21-11, 10-21 en 21-11 van Tamara van der Hoeven, winnares van het toernooi in 2015 en dit jaar als eerste geplaatst.

In het mannendubbel maakten Jim Middelburg met Conquesto-trainer Russell Muns hun plaatsing waar door het als tweede geplaatste koppel Michiel Kruijt met Thomas Wijers in twee games te verslaan. Het werd 22-20 en 21-12 voor Jim en Russel.

Velo-koppel Myke Halkema en Imke van der Aar wonnen de vrouwendubbel door met 21-13 en 21-18 het als derde geplaatste DKC-duo Marlies Baan en Alyssa Tirtosentono.

Imke en Myke zagen we ook terug in de finale van het gemengd dubbel. Myke, samen met Jim Middelburg als tweede geplaatst, won met 21-9 en 22-20 van het als eerste geplaatste koppel Michiel Kruijt en Imke van der Aar.

Overige categorieën
Er was niet alleen aandacht voor de toppers, want ook in de 4-, 6- en 8-categorie is flink voor de overwinning gevochten. Met zo’n 225 deelnemers uit binnen- en buitenland en ±340 te spelen partijen was het toernooi zeer goed bezet.

Conquesto heeft zelf ook met een groot aantal spelers in de verschillende klassen meegedaan. Namens Conquesto vielen Michel Kersch en Remco Boeije (winnaars in de mannendubbel 4), Vivian Leow (2e plaats vrouwenenkel 6), Esther Brinkel en Peter Lam (2e plaats gemengd dubbel 6) en Martijn van den IJssel en Ivo de Laaf (2e plaats mannendubbel 8) in de prijzen.

Stichting Floravontuur Zoetermeer
Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Floravontuur Zoetermeer en een aantal sponsoren. VANDEKOLK Hypotheken was voor het tweede jaar op rij naamsponsor van het toernooi. Daarnaast is het toernooi ondersteund door: AllRackets.com, Q Clinical, Florence Allure, Thema Autoschade, Fysio Physics, GOB Zoetermeer, Triangle Practice en Dipas druk&print.

 

Persbericht 20 april: Conquesto wederom gastheer van badmintontoppers in Zoetermeer

[X] Ingezonden op 20 april:

Conquesto wederom gastheer van badmintontoppers in Zoetermeer

ZOETERMEER - Badmintonvereniging Conquesto organiseert op 29 en 30 april voor de negentiende keer het VANDEKOLK Hypotheken Conquesto Master-4-6-8 toernooi. Het toernooi maakt deel uit van het Carlton Master Circuit 2017. Dit circuit bestaat uit zes toernooien en wordt afgesloten met de Master finale.

Mannenenkel
In het mannenenkelspel ontbreekt titelverdediger Justin Teeuwen. Favoriet om hem op te volgen is Nick Fransman, de nummer één van de Nationale Ranglijst. Michiel Kruijt, nummer vier op de Nationale Ranglijst en vorig jaar verliezend finalist, is ook dit jaar als tweede geplaatst.
De grootste concurrentie wordt verwacht van Thomas Sibbald en Jerry Natenstedt. Mogelijk kan outsider Aram Mahmoud voor een verrassing zorgen.

Vrouwenenkel
Tamara van der Hoeven, winnares van het toernooi in 2015 en vorig jaar uitgeschakeld in de halve finale, voert dit jaar de plaatsingslijst weer aan. Zij treft mogelijk Dorien Lups (4) in de halve finale. Als de planning klopt, wordt de andere halve finale een ontmoeting tussen titelverdedigster Ieva Pope (2) Manon Sibbald (3).

Mannendubbel
In dit schema zijn er twee koppels geplaatst, te weten Jim Middelburg met Conquesto-trainer Russell Muns (1) en Michiel Kruijt met Thomas Wijers (2). Een geducht koppel waar ook rekening mee gehouden dient te worden is Jerry Natenstedt met Ralph Starren. Zij waren vorig jaar verliezend finalist.

Vrouwendubbel
Velo-koppel Myke Halkema en Imke van der Aar zijn als eerste geplaatst. Tamara van der Hoeven en Dorien Lups (2) zullen waarschijnlijk hun tegenstanders zijn in de finale. DKC-duo Marlies Baan met Alyssa Tirtosentono (3) en het koppel Raquel Humphries met Ieva Pope mogen ook zeker niet onderschat worden.

Gemengd dubbel
Het koppel Michiel Kruijt met Imke van der Aar is als eerste geplaatst. Zij zullen de nodige tegenstand krijgen van het ingespeelde Velo-koppel Jim Middelburg/Myke Halkema (2). Ook wordt er veel verwacht van de koppels Jerry Natenstedt/Mandy Lenderink (3) en Ralph Starren/Judith van Cruchten (4).

Overige categorieën
Er is niet alleen aandacht voor de toppers, want ook in de 4-, 6- en 8-categorie zal flink voor de overwinning gevochten worden. Met zo’n 225 deelnemers uit binnen- en buitenland en ±340 te spelen partijen is het toernooi zeer goed bezet.

Conquesto doet zelf mee met een groot aantal spelers in de verschillende klassen. Lokale favorieten Michel Kersch, Linda de Kievit, Remco Boeije, Vivian Leow en Esther Brinkel hopen ook hun plaatsing waar te maken.

Stichting Floravontuur Zoetermeer
Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Floravontuur Zoetermeer en een aantal sponsoren. VANDEKOLK Hypotheken is voor het tweede jaar op rij naamsponsor van het toernooi. Daarnaast wordt het toernooi ondersteund door: AllRackets.com, Q Clinical, Florence Allure, Thema Autoschade, Fysio Physics, GOB Zoetermeer, Triangle Practice en Dipas druk&print.
Fysio Physics zal het hele weekend aanwezig zijn om de eventuele blessures en andere pijntjes te verhelpen. AllRackets.com zal het hele weekend met een stand aanwezig zijn. Hier kun je terecht voor je sportartikelen.

Iedereen hoopt natuurlijk om een deel van de ruim € 3.700,- aan prijzengeld mee naar huis te mogen nemen. Met ruim 225 deelnemers en 340 te spelen partijen zal het weer genieten zijn van mooi badmintonspel.

Conquesto speelt in de Noord-Westerhal, Buytenparklaan 6, 2717 AX, Zoetermeer (vlakbij SnowWorld). De speeltijden zijn op zaterdag van 09.00 – 22.00 uur en op zondag van 09.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis. De halve finales starten ca. 11:30 uur en de finales ca. 14:50 uur.

Tijdens het toernooi worden de uitslagen regelmatig op badmintonnederland.toernooi.nl gepubliceerd.

 

Persbericht 13 februari: VANDEKOLK Hypotheken wederom de hoofdsponsor Conquesto Master Toernooi 2017
(zie bron: Badmintononline)

[X] Gepubliceerd op 13 feb op Badmintononline:
VANDEKOLK Hypotheken wederom de hoofdsponsor van het Conquesto Master Toernooi 2017

Badmintonvereniging Conquesto is erg blij dat het net als vorig jaar Van de Kolk Hypotheken heeft kunnen contracteren als naamsponsor voor het Master toernooi. Conquesto organiseert het Master toernooi voor de 19e keer, een toernooi dat deel uitmaakt van het Carlton Master Circuit 2017 van Badminton Nederland. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 29 april en zondag 30 april 2017 in de Noord-Westerhal aan de Buytenparklaan 6 in Zoetermeer.

Vanuit heel Nederland en het buitenland kunnen deelnemers zich inschrijven voor dit mooie toernooi, een van de zes toptoernooien van het Nederlandse badmintoncircuit. In 4 categorieën kunnen zij meedoen in het badminton enkel-, dubbel- en gemengd dubbelspel. Aan dit prestigieuze toernooi nemen de topbadmintonners van Nederland deel en er zal dus veel spektakel zijn te zien tijdens het toernooi.

Heb je zelf geen zin om mee te doen, dan kun je vanzelfsprekend ook komen kijken. De toegang is gratis, dus als je mooie wedstrijden wilt zien, kom dan in dat weekend een kijkje nemen. Op zondag vanaf ongeveer 14:30 uur starten de finales! Het belooft weer een weekend vol spannende topsport te worden wat onze badmintonners betreft. Jullie zijn van harte welkom.

VANDEKOLK is een familiebedrijf - opgericht in 2004 door Jaap van de Kolk - dat zich voornamelijk richt op hypothecaire financiering en verzekeringen, waarbij persoonlijk contact met de klant centraal staat. "Wij bieden een volledig onafhankelijk overzicht van alle producten die op de markt zijn, dus niet van maar één aanbieder." Inmiddels werkt ook zoon Alex in het bedrijf. Zij zijn zeer bekend met de badmintonwereld en spelen allebei zelf ook.